Mlekara Šabac među prvih pet kompanija, sa najviše prijavljenih proizvoda, dobila žig „Čuvarkuća“

Našim znanjem, zalaganjima i trudom, kao i konstantnim investicijima u proizvodnju još jednom smo pokazali da je Mlekara Šabac među najboljim kompanijama u Srbiji, a da su naši mlečni proizvodi po kvalitetu u samom vrhu industrije.


Vaš izbor bez konzervansa! 100% Vaša priča!

Bilo koji da izaberete, garantujemo Vam 100% ukusa koji obožavate, 100% prirodnih sastojaka bez ijednog aditiva i konzervansa, koji Vas 100% inspirišu da se hranite zdravo i pripremate obroke kojima se raduju Vaši najmiliji.


Mlekara Šabac deo projekta “Stvarano u Srbiji”

Mlekara Šabac, sa čak osam prijavljenih proizvoda, biće deo projekta “Stvarano u Srbiji – žig Čuvarkuća”, gde će se naći u odabranoj postavci kvalitetnih, domaćih i zdravih proizvoda.


Ulepšajmo radno okruženje

Osim što brinemo o kvalitetu naših proizvoda, kupcima i potrošačima brinemo i o radnom okruženju. Čak i kada se družimo radimo, a u želji da uradimo nešto lepo i korisno u krugu naše fabrike, nedavno smo organizovali radnu akciju.


Pohvale za Mlekaru Šabac od strane sertifikacionog tela iz Austrije

Da su nam kvalitet i bezbednost proizvoda prioritet broj jedan, kao i da jednaku pažnju posvećujemo unapređenju procesa rada, potvrđujemo već decenijama brojnim priznanjima i zadovoljstvom naših potrošača.


Priznanje za Mlekaru Šabac

Ministarstvo odbrane Republike Srbije je 18. maja na svečanoj ceremoniji, održanoj u Domu Garde, na Topčideru, uručilo priznanja i zahvalnice svim donatorima koji su samoinicijativno pomogli Vojci Srbije u sprečavanju širenja COVID – 19.


Nagradni konkurs „Kuvaj, snimi, pobedi!“

Želite da učestvujete u nagradnom konkursu i osvojite jednu od brojnih vrednih nagrada? Konkurs traje od 8. do 17. maja, a pobednici će biti proglašeni 22. maja, nakon čega ćemo objaviti i pobedničke snimke.


Mlekara Šabac uložila 100.000 evra u donacije

Mlekara Šabac ulaže 100.000 evra u donacije umesto da novac uloži u promociju novih proizvoda – voćnih jogurta, koje je nedavno lansirala na tržište.


Savršen spoj po tvom ukusu

Široku paletu mlečnih proizvoda, najvišeg kvaliteta, Mlekara Šabac obogatila je voćnim jogurtom. Novi proizvod predstavlja spoj visokokvalitetnog voća i šabačkog jogurta koji je nutritivno bogat proteinima, kalcijumom i vitaminima. 


Sajam PRODEXPO u Moskvi

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, tradicionalno, su na sajmu PRODEXPO u Moskvi, jednom od najvećih međunarodnih sajmova prehrambene industrije, predstavili bogatu ponudu Srbije u okviru svog štanda.


Mlekara Šabac za pomoć deci širom sveta

Na 51., tradicionalnom, Dobrotvornom međunarodnom bazaru, održanom u Beču, u organizaciji United Nation Women’s Guild, učestvovalo je više od 90 članica Ujedinjenih nacija, među njima i Stalna misija Republike Srbije pri OEBS-u, predstavivši Srbiju, tom prilikom.


A la Krem događaj – inspirisan praznicima

Mlekara Šabac predstavila je A la Krem sirni namaz napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi.


Moderni i ukusni

Ovogodišnji Fashion Selection održan je od 2. do 4. novembra, a jedan od sponzora bila je i Mlekara Šabac, koja je posetiocima predstavila proizvode pod sloganom “Moderni i ukusni”.


Sirko u novom, većem, pakovanju za još veće uživanje!

Na tržište je stigao Sirko u još većem pakovanju! Na osnovu informacija dobijenih od naših potrošača, rešili smo da odgovorimo na njihove potrebe i investiramo u novo, veće ...


Mlekara Šabac na Čivijadi u Šapcu

Manifestacija Čivijada sa Čivijaškim karnevalom održana je od 12. do 14. septembra u Šapcu na više lokacija u organizaciji Turističke organizacije grada Šapca. Različiti sadržaji privukli su pažnju velikog broja ljudi.


Vikend posvećen damama

Lady Fair, sajam posvećen ženama, organizovan je 14. i 15. septembra ispred TC Ušće. Za vreme trajanja sajma dame su mogle da se informišu o zdravoj ishrani, nezi lica i tela, ali i modi i lepoti.


FK Mačva proslavila 100 godina postojanja

Fudbalski klub Mačva obeležio je proteklog vikenda 100 godina postojanja turnirom pod nazivom “Trofej FK Mačva”. Pravo na učešće imala su deca godišta od 2008. do 2012.


Podrška kulturnoj razmeni studenata “Be Serbian”

Tokom četiri dana, od 15. do 18. avgusta, koliko je trajao događaj, student su bili u prilici da upoznaju Novi Sad i kulturu iz prve ruke i obiđu najveće znamenitosti grada, ali i uživaju u našim proizvodima.


Mlekara Šabac se odazvala apelu za pomoć stanovnicima Kosova

Eparhija raško-prizrenska uputila je poziv za pomoć najugroženijem stanovništvu na severu Kosova i Metohije usled nestašice hrane izazvane uvođenjem carinskih dažbina od 100% na proizvode iz Srbije.


Podrška mladim odbojkašima i kampu u Mitrovom Polju

Odbojkaški kamp Mitrovo Polje održava se 13. put zaredom i prvi put u saradnji sa Mlekarom Šabac. Kao zlatni sponzor ovog dešavanja, potrudili smo se da polaznici, kojih je ove godine 160, tokom trajanja kampa uživaju u našim proizvodima.


Završena četvrta sezona Junior NBA lige

Četvrta sezona Junior NBA lige uspešno je završena dodelom medalja i poklona u dvorani „Radivoj Korać“ u Beogradu.


Mlekara Šabac deo spektakla na Šabačkom hipodromu

Tradicionalne trke na Šabačkom hipodromu održane su u nedelju, 19. maja, u organizaciji Turističke organizacije grada Šapca.


Mlekara Šabac uz najbolje inženjere iz 7 gradova regiona

Regionalna runda najvećeg Evropskog inženjerskog takmičenja EBEC Balkan ove godine održana je od 9. do 13. maja u Novom Sadu.


Poppy od sada na malim ekranima

Najomiljeniji naš proizvod među decom, Poppy čokoladno mleko, dobio je priliku da se predstavi na malim ekranima.


Donacija Udruženju „Dečiji san“

Kao društveno odgovorna kompanija posvećena unapređenju lokalnih zajednica u kojima poslujemo, nastavljamo da budemo humani i pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.


“Ulica humanih Čivijaša” za pomoć oboleloj deci

Turistička organizacija grada Šapca organizovala je u subotu, 20. aprila, manifestaciju humanitarnog karaktera "Ulica humanih Čivijaša" pod sloganom "Za osmeh, za radost, za život". Mlekara Šabac se, u želji da pomogne deci oboleloj od teških i retkih bolesti, priključila akciji.


Mediteraneo sir sa morskom solju za zdrave navike

Jedinstveni proizvod na tržištu - Mediteraneo sir sa morskom solju, omogućava vam da uradite nešto dobro za sebe i menjate svoje navike na bolje.


Četvrta sezona Junior NBA lige

Košarkaški savez Srbije u saradnji sa NBA Evropa organizuje četvrtu Junior NBA ligu Srbije, u kojoj će i ove godine učestvovati 20 beogradskih i po pet novosadskih i niških osnovnih škola, oko 450 malih košarkaša.


Sajam prehrambene industrije PRODEXPO u Moskvi

Mlekara Šabac je i ove godine, u organizaciji Privredne komore Srbije, bila deo jednog od najvećih međunarodnih sajmova prehrambene industrije na svetu - "Prodexpo", u Moskvi.


A la krem – novi član porodice

Široku paletu proizvoda Mlekara Šabac obogatila je A la kremom, novim neodoljivim sirnim namazom namenjenim za kulinarske specijalitete.


Mlekara Šabac obradovala mališane

Kompanija Mlekara Šabac odazvala se pozivu Crvenog krsta Sremska Mitrovica da se priključi akciji “Jedan paketić mnogo ljubavi” i ulepša mališanima novogodišnje i božićne praznike.