Mi smo tim koji posvećeno čuva tradiciju, smelo uvodi inovacije i sa ponosom pravi jedinstvene ukuse koji spajaju različitosti. Volimo to što radimo, kreativni smo i energični i sa entuzijazmom pristupamo svakom novom proizvodu. Poštujemo potrošače, jedni druge, naše različitosti, partnerstva koja gradimo i tako već 90 godina, jer Mlekara Šabac u izmenjenim oblicima postoji još od 1931. godine.

Mi smo jedna od vodećih mlekara na tržištu Srbije, ali istovremeno smo i domaća mlekara koja je najveći izvoznik mlečnih proizvoda, sa čak 70% izvoza svoje ukupne proizvodnje i danas smo prisutni na policama od Rusije preko Evrope do Amerike.

Više od 700 lokalnih proizvođača mleka zna zašto bira Mlekaru Šabac za svog strateškog partnera – mi im garantujemo stabilan otkup sirovina, tako da oni mogu dalje da razvijaju sopstveno poslovanje. Više od 75% sirovog mleka koje otkupi Mlekara Šabac odgovara kriterijumima EU i Carinske unije. Sirovo mleko tako visokog kvaliteta nam je neophodno za proizvodnju kvalitetnih proizvoda namenjenih domaćem tržištu, ali i izvozu. Godišnje preradimo 50 miliona litara mleka i plasiramo preko 20.000 tona gotovih mlečnih proizvoda, u najmodernijoj ambalaži, sa najsavremenijim tehnološkim postupcima i opremom.

Zalažemo se za unapređenje proizvodnje, očuvanje domaće privrede, sela i podršku zajednici u kojoj poslujemo, jer verujemo u održivo poslovanje Mlekare Šabac i njenih partnera.

Mi smo mesto gde zadovoljni zaposleni stvaraju pouzdana partnerstva i voljene proizvode za ceo svet.