Mlekari Šabac uručeno značajno priznanje Zavoda za intelektualnu svojinu

Povodom obeležavanja 101. godišnjice Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije, održana je svečana dodela nagrada pobednicima takmičenja Svetske organizacije za intelektualnu svojinu u 2021. godini. Mlekara Šabac osvojila je priznanje WIPO Users’ Trophy za jednu od pet kategorija, kao kompanija sa najvećim brojem međunarodno registrovanih žigova za 2021. godinu.

 

 

„Ove godine obeležavamo 90 godina postojanja, a naše proizvode izvozimo na 15 svetskih tržišta. Zato nam je zaštita našeg znaka i praktično prepoznatljivosti jako bitna, da ne bi moglo da dođe do krivotvorenja proizvoda, da bismo mogli da opravdamo poverenje i kvalitet koji imamo zahvaljujući pre svega domaćim odgajivačima stoke, odnosno onima koji nas snabdevaju domaćim mlekom“, izjavila je Maja Bađin Georgijević, menadžer korporativnih komunikacija u Mlekari Šabac, prilikom uručenja nagrade u ime kompanije.

Zaštita novog vizuelnog korporativnog identiteta predstavlja svojevrsnu potvrdu originalnosti i autentičnosti proizvoda Mlekare Šabac na policama širom sveta.