Mlekara Šabac na vodećem svetskom sajmu hrane i pića, Anuga 2021!

Anuga, jedan od najznačajnijih i svakako najveći sajam po broju izlagača i izložbenom prostoru, otvara svoja vrata u redovnom režimu rada, u Kelnu 9. oktobra 2021. godine.

 

 

Preko 4000 kompanija-izlagača, iz čak 94 zemlje, predstaviće svoje proizvode na ovogodišnjem Anuga sajmu, a među njima će biti i Mlekara Šabac, kao jedina mlekara iz Srbije i deo tima srpskih kompanija koji oko sebe okuplja Privredna Komora Srbije.

Na srpskom štandu, u organizaciji PKS i Razvojne agencije Srbije, Mlekara Šabac planira da predstavi svoje mlečne proizvode autentičnih ukusa, dobijene isključivo od najkvalitetnijeg mleka sa domaćih farmi.

„Učešće na najvećem globalnom sajmu hrane i pića, za Mlekaru Šabac predstavlja izuzetnu priliku da svoj portfolio predstavi najširoj globalnoj publici, jer u našim proizvodima sada već uživaju kupci sa čak 15 svetskih tržišta, od Rusije, preko Evrope, do Sjedinjenih Američkih Država. Biti deo atmosfere gde se stvaraju trendovi i promovišu inovacije u prehrambenoj industriji, zaista je velika čast i izuzetna prilika za dalji razvoj poslovanja“, istakla je pred polazak na Anuga sajam, Vesna Mitrović, Direktorka prodaje u Mlekari Šabac.

Sajam se održava u Kelnu, od 9. do 13. oktobra 2021, a lokaciju štanda Mlekare Šabac možete pogledati na https://www.anuga.com/exhibitor/mlekarasabac.