Mlekara Šabac među prvih pet kompanija, sa najviše prijavljenih proizvoda, dobila žig „Čuvarkuća“

 

Našim znanjem, zalaganjima i trudom, kao i konstantnim investicijima u proizvodnju još jednom smo pokazali da je Mlekara Šabac među najboljim kompanijama u Srbiji, a da su naši mlečni proizvodi po kvalitetu u samom vrhu industrije.

 

Privredna komora Srbije dodelila je Mlekari Šabac žig „Čuvarkuća“, za čak osam brendova i na taj način potvrdila natprosečan kvalitet naših proizvoda.

Mi smo među prvih pet kompanija sa najviše prijavljenih proizvoda, a žig „Čuvarkuća“ dobijen je za sirne namaze Sirko i A la kajmak, Mladi sir, Mediteraneo sir, Mediteraneo morska so sir, Poppy-čokoladno mleko, kao i za jogurte Šabački i ABT.

 

Privredna komora Srbije pokrenula je projekat „Stvarano u Srbiji“ i kreirala oznaku „Čuvarkuća“ kako bi pružila podršku domaćim proizvodima i proizvođačima, ali i edukovala potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu. Ova oznaka će svima pomoći da pri kupovini budu sigurni da kupuju iz Srbije i da time čuvaju Srbiju, sebe i svoju porodicu!

 

Naši proizvodi, koji su dobili ovo priznanje, u dogovoru sa prodajnim lancima biće posebno istaknuti radi prepoznatljivosti u okviru ovog projekta.