Vaš izbor bez konzervansa!

100% Vaša priča!

 

Ovo je priča o proizvodima visokih standarda, kvaliteta i svežine, osmišljena od strane ljudi posvećenih 100% svojim potrošačima.

Bilo koji da izaberete, garantujemo Vam 100% ukusa koji obožavate, 100% prirodnih sastojaka bez ijednog aditiva i konzervansa, koji Vas 100% inspirišu da se hranite zdravo i pripremate obroke kojima se raduju Vaši najmiliji.

To smo mi. 100% domaća, Mlekara Šabac sa tradicijom proizvodnje dugom skoro 90 godina.

Koja Vam je prva asocijacija na miks svežine, savršeno kremast ukus detinjstva i nezaobilazni element svake gastronomske avanture?

A la kajmak, glavni sastojak, koji uz malo mašte i mnogo ljubavi postaje Vaše remek delo, svaki dan.

Znamo i da je Sirko 100% Vaš omiljeni namaz decenijama unazad. On spaja sve generacije,  bilo da uz njegov originalni ukus  započinjete dan ili iznenadite Vaše najdraže finom osvežavajućom poslasticom. 100% ga pravimo od samo 3 potpuno prirodna sastojka: najkvalitetnijeg mleka sa domaćih farmi, sirila i soli.

Za njega kažu, da je mlađi, bio bi mleko. Naš Mladi sir daje 100% nežnosti Vašoj trpezi, izbalansiranim obrocima i zdravim navikama, jer uz nizak sadržaj mlečne masti i potpunog odsustva bilo kakvih konzervanasa i aditiva odgovara svim generacijama.

Mediteraneo sir, 100% autentičnog ukusa i strukture, vratiće Vas u najlepša sećanja sa živopisnog  Mediterana. Mi smo sigurni da u njegovom kreiranju ne koristimo veštačke aditive ni konzervanse, Vi osigurajte malo svežeg povrća, trunčicu mašte i uživajte u sjajnom, zdravom obroku svaki dan!

Naš koncept proizvodnje mlečnih proizvoda bez konzervansa i od prirodnih sastojaka garantuje bogatstvo ukusa u svakom od njih, zahvaljujući otkupu visokokvalitetnog domaćeg mleka, poštovanju najviših standarda u proizvodnji hrane i našoj želji da Vam pružimo 100% nezaboravnog iskustva.

Sirovo mleko koje koristimo u proizvodnji otkupljujemo od generacija istih porodica u Srbiji i u saradnji sa njima, kroz svakodnevno savetovanje, razmenu znanja i iskustva obezbeđujemo najkvalitetniju sirovinu koja je uslov za 100% kvalitetan, prirodan, proizvod.