MlMekara Šabac za pomoć deci

Mlekara Šabac za pomoć deci širom sveta

Na 51., tradicionalnom, Dobrotvornom međunarodnom bazaru, održanom u Beču, u organizaciji United Nation Women’s Guild, učestvovalo je više od 90 članica Ujedinjenih nacija, među njima i Stalna misija Republike Srbije pri OEBS-u, predstavivši Srbiju, tom prilikom.

Posetioci ove humanitarne manifestacije bili su u prilici da na štandovima članica UN kupe donirane proizvode kompanija iz različitih industrija, pa su se tako na štandu Srbije našli i proizvodi Mlekare Šabac. Sva sredstva, koja su prikupljena u toku ove manifestacije, donirana su, kao pomoć, ugroženoj deci širom sveta.

 “Zahvaljujemo što ste, prepoznavši važnost ove dobrotvorne manifestacije, svojim doprinosom i donacijom omogućili da postignemo željeni rezultat i nadamo se da ćemo ovako uspešnu saradnju ostvariti i u budućnosti”, naveli su iz Stalne mislise Republike Srbije pri OEBS u pismu zahvalnice upućenom Mlekari Šabac.

Prvi dan bazara bio je otvoren za diplomatske predstavnike, dok su drugog dana proizvodi bili dostupni široj publici. Štand Srbije obišlo je više hiljada posetilaca koji su imali prilike da se upoznaju i probaju naše, domaće, proizvode.