Junior NBA lige mlekara šabac

Završena četvrta sezona Junior NBA lige

Četvrta sezona Junior NBA lige uspešno je završena dodelom medalja i poklona u dvorani „Radivoj Korać“ u Beogradu. Šampioni ovogodišnjeg turnira su đaci Osnovne škole „Borislav Pekić“. U dresovima Atlanta Houksa bili su bolji od ekipe Oklahoma Siti Tander, odnosno OŠ „Braće Jerković“, dok je treće mesto osvojila OŠ Lazar Savatić i tim Šarlot Hornets.

Pored najboljih ekipa proglašeni su i najbolji šuter, najbolji strelac, MVP, „zvezda u usponu“ i najbolja petorka. Finalnom danu prisustvovale su brojne košarkaške zvezde među kojima i Žarko Čabarkapa, Boštjan Nahbar, Ana Dabović, Sonja Petrović, Dejan Tomašević, Duško Savanović…

Mlekara Šabac bila je i ove godine glavni sponzor Junior NBA lige. Generalni direktor Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević uručio je direktorki marketinga Mlekare Šabac Milici Jelić plaketu za partnerstvo u organizaciji.

„Želim da čestitam Košarkaškom savezu Srbije na odličnoj organizaciji. Ponosni smo što smo deo ovako velikog događaja gde se rađaju nova prijateljstva, uživa u dobroj atmosferi, raste ljubav prema košarci i šanse da neko od ovih malih košarkaša zaigra u dresu NBA tima, što svakom od njih i želimo. Mlekara Šabac će uvek biti tu da podrži ovakve manifestacije“, navodi Milica Jelić.