Donacija Udruženju „Dečiji san“

Kao društveno odgovorna kompanija posvećena unapređenju lokalnih zajednica u kojima poslujemo, nastavljamo da budemo humani i pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.


“Ulica humanih Čivijaša” za pomoć oboleloj deci

Turistička organizacija grada Šapca organizovala je u subotu, 20. aprila, manifestaciju humanitarnog karaktera "Ulica humanih Čivijaša" pod sloganom "Za osmeh, za radost, za život". Mlekara Šabac se, u želji da pomogne deci oboleloj od teških i retkih bolesti, priključila akciji.


Mediteraneo sir sa morskom solju za zdrave navike

Jedinstveni proizvod na tržištu - Mediteraneo sir sa morskom solju, omogućava vam da uradite nešto dobro za sebe i menjate svoje navike na bolje.


Četvrta sezona Junior NBA lige

Košarkaški savez Srbije u saradnji sa NBA Evropa organizuje četvrtu Junior NBA ligu Srbije, u kojoj će i ove godine učestvovati 20 beogradskih i po pet novosadskih i niških osnovnih škola, oko 450 malih košarkaša.


Sajam prehrambene industrije PRODEXPO u Moskvi

Mlekara Šabac je i ove godine, u organizaciji Privredne komore Srbije, bila deo jednog od najvećih međunarodnih sajmova prehrambene industrije na svetu - "Prodexpo", u Moskvi.


A la krem – novi član porodice

Široku paletu proizvoda Mlekara Šabac obogatila je A la kremom, novim neodoljivim sirnim namazom namenjenim za kulinarske specijalitete.


Mlekara Šabac obradovala mališane

Kompanija Mlekara Šabac odazvala se pozivu Crvenog krsta Sremska Mitrovica da se priključi akciji “Jedan paketić mnogo ljubavi” i ulepša mališanima novogodišnje i božićne praznike.