Nagradni konkurs „Kuvaj, snimi, pobedi!“

Želite da učestvujete u nagradnom konkursu i osvojite jednu od brojnih vrednih nagrada? Konkurs traje od 8. do 17. maja, a pobednici će biti proglašeni 22. maja, nakon čega ćemo objaviti i pobedničke snimke.


Mlekara Šabac na Čivijadi u Šapcu

Manifestacija Čivijada sa Čivijaškim karnevalom održana je od 12. do 14. septembra u Šapcu na više lokacija u organizaciji Turističke organizacije grada Šapca. Različiti sadržaji privukli su pažnju velikog broja ljudi.


Vikend posvećen damama

Lady Fair, sajam posvećen ženama, organizovan je 14. i 15. septembra ispred TC Ušće. Za vreme trajanja sajma dame su mogle da se informišu o zdravoj ishrani, nezi lica i tela, ali i modi i lepoti.


FK Mačva proslavila 100 godina postojanja

Fudbalski klub Mačva obeležio je proteklog vikenda 100 godina postojanja turnirom pod nazivom “Trofej FK Mačva”. Pravo na učešće imala su deca godišta od 2008. do 2012.


Podrška kulturnoj razmeni studenata “Be Serbian”

Tokom četiri dana, od 15. do 18. avgusta, koliko je trajao događaj, student su bili u prilici da upoznaju Novi Sad i kulturu iz prve ruke i obiđu najveće znamenitosti grada, ali i uživaju u našim proizvodima.


Mlekara Šabac se odazvala apelu za pomoć stanovnicima Kosova

Eparhija raško-prizrenska uputila je poziv za pomoć najugroženijem stanovništvu na severu Kosova i Metohije usled nestašice hrane izazvane uvođenjem carinskih dažbina od 100% na proizvode iz Srbije.


Podrška mladim odbojkašima i kampu u Mitrovom Polju

Odbojkaški kamp Mitrovo Polje održava se 13. put zaredom i prvi put u saradnji sa Mlekarom Šabac. Kao zlatni sponzor ovog dešavanja, potrudili smo se da polaznici, kojih je ove godine 160, tokom trajanja kampa uživaju u našim proizvodima.


Završena četvrta sezona Junior NBA lige

Četvrta sezona Junior NBA lige uspešno je završena dodelom medalja i poklona u dvorani „Radivoj Korać“ u Beogradu.


Mlekara Šabac deo spektakla na Šabačkom hipodromu

Tradicionalne trke na Šabačkom hipodromu održane su u nedelju, 19. maja, u organizaciji Turističke organizacije grada Šapca.


Mlekara Šabac uz najbolje inženjere iz 7 gradova regiona

Regionalna runda najvećeg Evropskog inženjerskog takmičenja EBEC Balkan ove godine održana je od 9. do 13. maja u Novom Sadu.


Poppy od sada na malim ekranima

Najomiljeniji naš proizvod među decom, Poppy čokoladno mleko, dobio je priliku da se predstavi na malim ekranima.


Donacija Udruženju „Dečiji san“

Kao društveno odgovorna kompanija posvećena unapređenju lokalnih zajednica u kojima poslujemo, nastavljamo da budemo humani i pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.


“Ulica humanih Čivijaša” za pomoć oboleloj deci

Turistička organizacija grada Šapca organizovala je u subotu, 20. aprila, manifestaciju humanitarnog karaktera "Ulica humanih Čivijaša" pod sloganom "Za osmeh, za radost, za život". Mlekara Šabac se, u želji da pomogne deci oboleloj od teških i retkih bolesti, priključila akciji.


Mediteraneo sir sa morskom solju za zdrave navike

Jedinstveni proizvod na tržištu - Mediteraneo sir sa morskom solju, omogućava vam da uradite nešto dobro za sebe i menjate svoje navike na bolje.


Četvrta sezona Junior NBA lige

Košarkaški savez Srbije u saradnji sa NBA Evropa organizuje četvrtu Junior NBA ligu Srbije, u kojoj će i ove godine učestvovati 20 beogradskih i po pet novosadskih i niških osnovnih škola, oko 450 malih košarkaša.


Sajam prehrambene industrije PRODEXPO u Moskvi

Mlekara Šabac je i ove godine, u organizaciji Privredne komore Srbije, bila deo jednog od najvećih međunarodnih sajmova prehrambene industrije na svetu - "Prodexpo", u Moskvi.


A la krem – novi član porodice

Široku paletu proizvoda Mlekara Šabac obogatila je A la kremom, novim neodoljivim sirnim namazom namenjenim za kulinarske specijalitete.


Mlekara Šabac obradovala mališane

Kompanija Mlekara Šabac odazvala se pozivu Crvenog krsta Sremska Mitrovica da se priključi akciji “Jedan paketić mnogo ljubavi” i ulepša mališanima novogodišnje i božićne praznike.